Comments

 1. Per Ølholm

  Er det useriøst at deltage i stævnet, hvis jeg mest ser det som træning.
  Man kan jo ikke udelukke, at man komme til at lave nogle bommerter, som kan have konsekvenser for elitesejlere, der går efter point.
  Hvad er erfaringerne? – og er der nogle uskrevne regler, man bør kende til?

  dbh Per Ø.

  1. Bo Jensen Author

   Hej Per,

   Nej jeg synes ikke det er useriøst. Jeg mener der er plads til alle og har ikke hørt nogen brokke sig over forskelligt niveau. Nu har vi jo ikke været på vandet sammen endnu, så jeg ved ikke hvad dit niveau er, mon ikke det giver god mening at tage med 🙂 Det kan ske at man har et lavere niveau og selv får mere ud af at træne lokalt et stykke tid inden man tager til et stævne, men efter min mening er det hvis man eksempelvis sejler halvvind i stedet for kryds. Men lad os få en snak om det, så skal jeg prøve at præcisere det nærmere.

   /Bo

   1. Per Ølholm

    Hej Bo. Det giver god mening. Jeg sejler nu ikke halvvind på kryds. (-: – Jeg går efter at komme afsted. Kan jo altid holde mig lidt i baggrunden i starten (sagde jeg godt nok det….(-:)
    Jeg trænede i går lige omkring havnen og fik lavet en masse vendinger og bomninger. Det er en fantastisk jolle! Den accelerer jo som en raket. (10 knob på halvvind).
    Lad os bare komme i gang med de mandags-træninger/kapsejladser.
    Vi ses snart på vandet. P

 2. Lene Skovsgaard

  Hej Per

  Sidste år havde jeg kun sejlet tre timer i Middelfart inden jeg deltog i det sidste stævne i Herlev. Jeg deltog pga af den sikre træning med mange følgebåde og joller, der kan vurderer om man har brug for hjælp. Kom frisk, jeg har også tilmeldt mig, så kan vi tumle sammen. Håber Nyborg er klar på mange nye⛵?

Leave a Comment

POWERED BY GAMBORG FJORD