Sommer træning

Vi var 5 OK joller på vandet til en dejlig gang sommer træning. Jeg troede egentlig bare det blev Jesper og jeg, men ved ankomst på havnen fandt jeg ud af at vi fik besøg fra Horsens. Henri og Jakob W. kiggede forbi og Morten J kom ud af sit sommerhi, dejligt med så mange joller på vandet !!

Vi tog ud forbi Stenderup hage og ned langs fyns siden, ja faktisk ret langt ned. Det gav plads til langt opkryds fra Fynssiden op til dambruget. Selv om der var fri vind, sprang den en del, men det var langt bedre end sejlads i fjorden 🙂 Super godt sted at træne, speciel når der kommer bølger.

Jakob fik ikke memoet om speed træning og gik på fløj hug, så man næsten skulle have en kikkert med for at finde ham 🙂 Vi andre blev sammen og fik målet fart. Der blev også testet nyt grej og settings.

Alt i alt en perfekt dag på vandet med masser af input med hjem.

Vi sejler igen onsdag kl 11.

Vores dejlige oase med lidt OK joller klar til ræs foran
Selv valgt dukkert af Jakob 🙂
Jakob får lidt hjælp af Henri i havne manøvre..
Afrigning og trim diskussioner i dejlig aften sol.

Comments

Leave a Comment