Praktisk information + mandags update

Som tidligere beskrevet, ja faktisk op til flere gange, så har vi overskredet tidsfristen for indbetaling af jolleplads…

I år bliver jollevognene afmærket med et mærkat, hvor der står pladsnummer, ejer og hvilken uge man skal slå græs. Det er den gode Uffe Sudergaard som står for dette. Han har givet mig mærkaterne som allerede er betalt.

Disse bliver udleveret af mig medfølgende to strips man bruger til at påsætte på jollevognen. Så vidt jeg ved, så er der udover ovenstående kun 2xBendix og jeg som har fået mærkat. Som I kan se mangler en del stadig at betale..

Hvis det stod til mig skulle vi bare køre de joller der ikke er markeret over på den anden side af vejen, heldigvis er der nogle mere blødhjertet folk end mig der bestemmer den del 🙂 Men jeg foreslår du får plads betaling i orden ASAP.

I øvrigt bad Jesper Knudsen mig gøre opmærksom på at det pålægger jolleejeren af slå græs under sin jolle.

NÅ nok organisatorisk opkast..

Vi var på vandet i går 5 joller i fantastisk sommer agtigt vejr. I fjorden var vinden alt for ustabil, så vi trak ud mod Stenderuphage og den klamme grønne bøje. Her var der mere vind, men stadig meget springende og i skiftende tryk. Vi lavede nogle lineups og harestarter. Jesper B viste sin nye stil i bomninger, hvilket var imponerende og effektive indtil han tog en badetur og blev kold 🙂

Godt billede af Mads 🙂

Finn jolle es Mads B. har døjet med lidt sygdom og har derfor de to sidste gange vi har sejlet ikke været helt på toppen, hvilket kunne ses på motivation og fart. Det gav os andre en chance for at kunne være lidt med og se bedre ud end vi er 🙂 🙂 – Faktisk så Amigo virkelig godt ud i går, jeg har mistænkt de andre for at holde lidt i bremsen for at gøre mig glad 🙂

Alt i alt en god aften på vandet, selv om vindforholdene var lidt trælse.

I weekenden var der rangliste stævne i Esrum, Jan og Lene blev henholdsvis 6 og 14. Super flot af begge ! – Specielt Lene har lagt mange kræfter i træningen (også selvtræning). Det virker åbenbart at træne 🙂 Stærkt Lene !

I kommende weekend tager Jesper B og jeg til Medemblik i Holland og sejler, samtidig er der rangliste stævne i Nyk. sj, hvor Jan og Lene deltager.

Skal vi ikke se nogle af jer andre sofa sejlere på vandet snarest ? 🙂

Leave a Comment