MS Finn jolle ES vinder suverænt i Nyborg

Der var virkelig sat en fantastisk kulisse til årets først rangliste stævne i Nyborg. Med 55 tilmeldte joller og toppen af ranglisten repræsenteret, samt en hyper energisk Nyborg afdeling, ja så havde mange måske tænkt, “Er det her gejlet for meget op, vil det blive en fuser ?”.

Svaret er klart “NEJ”. Som Jan Sparsø sagde til mig “Det her er det bedste OK stævne jeg har været til !”. Helt enig.

Det var koldt, men solen skinnede og vinden var frisk. Med den helt rigtige vind retning ind i fjorden fik vi nogle DEJLIGE bølger at surfe på. Fantastiske forhold for jolle sejlads ! Jeg er jo selv af den opfattelse at vi sejler alt for meget på fjorde… Desuden er det meste af vores træning i MS i fjorden..

Der blev pivet lidt over kulden inde vi skulle ud, nogen mere end andre..

MS havde 13 tilmeldte, ja faktisk 14 hvis det lykkes os at overtale Mads Hansen (Fam. Bendix’s ven) til at stille op for Middelfart fremfor Nappedam (!!). Vi arbejder på at få Mads med i vores sekt, måske med sponsering af buskort, fri karaoke på Kollibrien eller noget. Mere følger..

Mads Bendix med den ekstra hurtige Eisbär hue 🙂

Tilbage til sejladsen, hvor Finn jolle ES (intern joke gør at jeg understreger dette..) Mads Bendix fra MS vandt helt suverænt ! Faktisk vandt han alle sejladserne og trak en prik fra ! Os som har trænet med Mads vidste godt det er hans niveau, men alligevel dejligt at se udført 🙂 Tillykke Mads, super godt sejlet !

Vinder Mads Bendix, 2er Bo Petersen og 3er Anders Andersen.

I det hele taget synes jeg der var rigtig mange opløftende ting set fra MS OK siden. Jan Hempel Sparsø sejlede stærkt og godt og blev en super flot nummer 4, stærkt Jan !

Flotte præmier, som MS tog for sig af 🙂

Jesper Bendix sejlede rigtig godt indtil han væltede og måtte udgå med en knækkede rorpindsforlænger. Vi havde også Troels og Brian som lå godt med fremme, de blev henholdsvis nummer 20 og 15.

Da Troels og jeg havde tømt slikskålen på vores bord var Troels ekstra glad for at der var lidt chokolade i præmie 😉

Vi havde jo hele 13 sejlere med, så at nævne dem alle bliver nok lidt for meget, men det var min opfattelse at alle havde en super fed dag på vandet og kom hjem med nye input til træningen.

Jens Falk var glad og havde opfyldt sin målsætning om ikke at vælte og ikke blive råbt af 🙂 Thomas Gabs og Lene gjorde det også godt, tiltrods for at det var første sejlads i bølger ! Flot !

Et lidt sløret fjolle billede af Thomas Gabs og undertegnede

Peter Deleuran og Per Ø. gik også til stålet og sejlede alle sejladserne, selv om mange tog ind. Peter havde fået ny mast og det kunne ses på krydsfarten.

Per Ø med flere fine præmier i Nyborg, som havde været gode til at finde sponsorater.

Til slut vil jeg bare sige at med de fine takter og aktivitet der lægges for dagen af MS fleeten, ja så kan sæsonen 2019 kun blive endnu bedre end tidligere år !

Og da vi har vores ES at måle fart med, bedre bliver det ikke…

Jim Carrey Slap GIF - Find & Share on GIPHY

Håber vi ses til træning i morgen i fjorden, det kan kun blive absolut fantastisk aften igen 🙂

Hov hov jeg glemte lige at nævne at DEN 70, nok ikke gjorde noget væsen af sig andet end at bade og lave en flot BFD, MEN et par gode starter blev det da til. Den anden bedste start kan eksempelvis ses her :

God start for flere MS både.

/Bo

Comments

  1. Thomas Meyer

    Hej Bo og andre,
    jeps det var et godt stævne, og rigtig rart at komme ud og bevæge sig lidt. Kulden, vinden og bølgerne krævede sine ofre, og Jeg har mega stor respekt for de sejlere, der sejlede alle 4 sejladser!! Hatten af for dem ! 🙂 iøvrigt var det er helt fantastisk hvad Nyborg kunne levere for blot 150kr i form af morgenmad, madpakke og hjemmelavede burgere mm.
    hilsen Thomas

Leave a Comment