9 OK joller til mandags ræs

Vi var 9 OK, 1 Europa og 1 laser joller ude. Der var godt med vind og vi havde taget en følgebåd med ud i dagens anledning. Claus var igen fløjet direkte ind fra det store udland KUN for at at sejle OK i Gamborg… måske ikke men det lyder bare bedre 🙂

Ellers var der sæson start til Henrik F. og mandagsræs debut til Per Ø.

Jeg talte 9 OK joller, men lige nu kan jeg kun komme i tanke om Per Ø, Jan, Peter, Mads/Claus (delte en jolle), Jesper B., Jesper N., Bo og Thomas, hvilket kun giver 8, beklager hukommelsen er ikke hvad den har været 😉

Der bliv spist pølser fra grill bagefter, mens solen gik ned over (møgøen) Fænø

Jeg har ikke så meget at tilføje til sejladserne, da jeg blev kaldt tilbage på land og ikke fik sejlet andet end turen frem og tilbage til fjorden. MEEEN jeg så da lige Thomas Gabs tage en svømmetur og være lidt presset ved ikke at kunne få sværdet op, så den kunne vendes igen. Det er jo koldt at dykke ned under den 🙂 Hvordan han fik den rejst op uden at tage sværdet op og kun hænge med neglene i sværdkisten… ja det er mig en gåde ! Stærkt Thomas 🙂

På lørdag tager vi 13 OK joller til stævne i Nyborg, hvor der er 54 tilmeldte pt….

Det er fedt at sejle OK jolle !!

via GIPHY

Rettelse : Det er jo Henrik F. der er nummer 9 🙂

Leave a Comment