APRILSNAR … Kurs mod fjerne kyster – nu med MS OK indslag

Vi har i længere tid gået stille med et projekt under opsejling, mest fordi det virkede lidt urealistisk at det blev til noget. MEN i går blev det endelig fastlagt og vi er tilladt at snakke om det offentligt.

Holdet bag det ultra populære Kurs mod fjerne kyster laver nogle separate programmer om glæden og velvære ved at sejle. I foråret vil de følge OK fleet’en i MS for at undersøge nærmere og præcisere glæden ved jolle sejlads blandt det “modne” publikum. Det var i hvert tilfælde sådan jeg har forstået det. Det vil blive Emil Midé Erichsen (som har været på laser landsholdet engang..) og Mikkel Beha Erichsen som vil stå for dækningen. Emil vil sejle med i (noget af) foråret om mandagen i en bæredygtig jolle som VYS venligst har udlånt (Mange tak Thomas!).

Gutter det er en kæmpe chance for os for at få noget positiv omtale, jeg håber at I vil tage godt i mod dem.

PS. Der vil selvfølig være en del optagelse om mandagen, hvor fokus er på Emil, men andre sejlere kan også “risikere” at blive filmet. Skulle der være nogen som ikke har lyst til at være med, så giv mig lige et praj og vi må tage en snak om det.

/Bo

Leave a Comment