Betaling af jolle plads

Karsten Svenningsen har slået følgende op i MS Ungdom på FB :

Der komme flere og flere jolle til MS og det er jo fantastisk, og for at alle kan få plads til deres jolle vil jeg bede jer melde ind hvad I ønsker, dette gælder både nye joller og medlemmer der sidst år havde jolleplads ved klubben. Men inden I gør de skal I lige læse regelsættet så I ved hvad I gå ind til. Send desuden følgende oplysninger til mail: us.sejler@gmail.com
– Medlems navn og adresse
– Jolle type 
– Jolle farve 
– VIGTIG mobil nr. 
– evt. ønske om skab.
Betallingen ske via hjemmesiden hvor regelsættet også findes.

Link til opslaget er her :https://www.facebook.com/groups/224028148451/permalink/10158298831488452/

Så jeg vil opfordre OK folket til at få sendt email som beskrevet ovenfor og gennemført betaling på 300 dkr for jolleplads som angivet på sejlklubbens hjemmeside under ungdom->Leje af Joller, Jolleplads->leje af jolleplads eller skab

/Bo

Leave a Comment