BoatShow – Besøg OK standen !

Nu nærmer BoatShow i Fredericia sig med hastige skridt.. faktisk skal OK standen sættes op i dag ! Peter Deleuran, Christian Thomsen og jeg kører to flotte OK jolle til Fredericia og ordner vores stand.

Der udstilles en Strandberg jolle og en Vejle Yacht Service jolle. BoatShow starter på fredag og afholdes henover de næste to forlængede weekender. Se kalender eller https://www.boatshow.dk/praktisk-info/ for detaljeret åbningstider.

Standen er bemandet af glade OK sejlere, som gerne vil fortælle verden om hvor fantastisk det er at sejle OK jolle 🙂

Søndag d. 24 Februar er det vores egen Jan Sparsø og Peter Deluran som passer standen og søndag d. 3 marts lukker Jesper Nielsen og jeg af. Så MS sejlere kunne eventuelt komme forbi en af disse dage og sige “hej” og ikke mindst holde øje med at Sparsø & Deleuran duoen opfører sig ordentligt 😉

Håber vi ses på BoatShow !

Leave a Comment