Mandags Træning – Bane udlægning

I vores spørgeskema svarede næsten alle at mandags træning på bane var vigtigt for dem. Vi har prøvet lidt af hvert angående bane udlægning. Ungdoms afdelingen har lagt bane ud, vi har trukket på en del vennetjenester og prøvet en turnus ordning i OK gruppen. Desværre har ingen af disse tiltag har virket særligt tilfredsstillinde.

I sæsonen 2019 prøver vi et nyt og mere simpelt selvkørende setup. Ideen er at tage 3 “pølsebøjer” med ud. Disse spændes fast foran masten med tilpassede elastik. Vi får lavet nogle minimale blylodder, som er padded med beskyttelses materiale, så det ikke skrammer jollen. Da bøjen er spændt fast til masten er blyloddet det eneste som skal være i cockpittet. Om mandagen tager 3 joller bøjerne med ud og lægger en op-ned bane. En jolle har en kraftig fløjte og kan derved selv sejle med samtidig med at han sætter starten i gang.

Jeg ber om jeres forståelse for at vi lige skal have kørt systemet ind og fin tunet, finde ud af hvad der virker og hvad der ikke gør.

Jeg er overbevist om at vi kan få dette system op og køre til gavn for alle.

/Bo

Vi har allerede 3 pølsebøjer, men mangler kompakte blylodder af den helt rigtige størelse.

Med to kraftige elastikker rundt om masten, kan bøjen placeres i oprejst tilstand og nemmere sejles ud til banen.

Leave a Comment