Kom i gang med nyt MS OK site

Det nye site giver os en del flere muligheder end den gamle FaceBook side og tilhørende gruppe. Det skulle gerne være nemt at finde ud af, men lad mig her blot komme med et par enkelte kommentarer som kan hjælpe folk i gang.

Vi forlader vores FaceBook sider og bruger dette site til intern kommunikation og branding ud af til, som skal hjælpe med at gøre os mere synlige. Samtidig får vi muligheden for at lave sitet nøjagtig som vi ønsker det, der er faktisk ikke mange begrænsninger for hvad vi kan gøre.

Det første du skal gøre er at gå til login siden og sætte en konto op. Alle registrerede brugere får email notifikationer fra bloggen, hvis der er nye post eller kommentarer.

  1. Sæt en konto op på https://ms-ok.dk/sign-up/
  2. Tilmeld de forums du ønsker at følge og få email notifikationer fra :

Bloggen er ment som et redskab til at poste forskellige nyheder, men også oplæg fra vores trænings aftener. For nuværende er det Jesper og jeg som kan lægge beretninger op, men hvis andre har lyst til at bidrage med beretninger, så kan vi sagtens tilføje det. Man kan via en simpel mobile app skrive en kort blog post, vedhæfte et billede og derefter poste. Meget nemt og alle burde kunne finde ud af det. Hvis ikke så spørg.

Hvis man ikke ønsker at skrive et fint blog oplæg, så er der også forums, hvor man kan aftale trænings aftaler, spørge om tekniske ting, sætte sin jolle til salg osv. Ud for hvert forum er der en rød tilmeld/afmeld knap, hvor du kan vælge at få email notifikationer, hvis der er opslag eller kommentarer i forumet. Det betyder IKKE at man “tilmelder/afmelder” sig træning, det handler om email notifikationer når der er aktivitet i selve forumet.

Hvis du simpelthen bare ikke kan undvære din elskede FaceBook konto, så læs på siden https://ms-ok.dk/feeds/ , hvordan du stadig nemt kan følge alle notifikationerne fra både blog og forums via FaceBook.

Jeg beder alle forstå at site har taget tid at lave og sikkert kræver lidt tilpasning før vi er helt i mål. Derfor send konstruktiv kritik og jeg vil gøre mit bedste for at tilpasse til de ønskede behov.

En sidste kommentar. Vi synes det var vigtigt at få en “Mød holdet” hvor vi sætter ansigter på hvem vi er. Jeg var nød til at finde billeder frem af folk fra gamle posts. Hvis du ikke ønsker at være med på den side med billede og navn, eller du har et bedre billede, så sig til og vi retter det.

Velkommen til !

/Bo

Leave a Comment