Velkommen til MS-OK

Kære MS-OK sejlere,

Velkommen til det nye ms-ok site – Vores nye fælles platform for en stærk 2019 sæson.

I kølvandet på efterårets til tider vigende deltagerantal om mandagen bestemte vi os for at tage temperaturen hos jer, så vi bedre kan tilrettelægge indsatsen i år.

Undersøgelsen lærte os 3 ting:
1) Der er et bredt og stærkt ønske om at bevare kapsejladserne på bane om
mandagen.
2) Der er et bredt og stærkt ønske om at styrke evaluering og hygge efter
sejladserne.
3) Der er en del som efterspørger styrket kommunikation på tværs i klubben.

Vi konkluderer at ønsket om en stærk OK klub i MS aldrig har været stærkere, og dertil glæder vi os over en god tilgang af nye joller over vinteren, som bare venter på forårets første tegn. Det vil vi gerne matche med en tilsvarende indsats – og siden her er det første initiativ.

Siden skal erstatte FB-siderne, som flere brugere har nævnt i undersøgelsen. Nogle har fundet det forvirrende at trafikken var fordelt over flere Facebook sider. Andre efterspørger mulighed for at kunne skrive på hovedsiden, og endelig er der de som helt har ønsket en anden platform, da flere af os enten ikke benytter Facebook, eller går med ønsker om at forlade det.

Vi har gjort os umage – Ambitionen har været at bevare de bedste funktioner fra Facebook, men på samme tid tilføre en lang række funktioner, som FB ikke kunne håndtere for os:

Historik
FB er beregnet til at vise hvad der er sket de sidste par dage, og ikke til at holde data over tid. Nu kan vi lave og dele indlæg af varig karakter, uden at vi skal scrolle os til en museskade for at finde et ældre indlæg.

Præsentation
Vi kan nu selv bestemme, hvordan vi vil præsentere vores klub, OK-jollens
fortræffeligheder og hvordan interesserede hurtigt kommer i gang med klubjollen.

Google kan bedre finde os nu!
Med et rigtigt website kan nye medlemmer finde os direkte uden at skulle gennem FB, og derudover kan vi nu arbejde med SEO.

Mød holdet galleri
Et mere personligt indblik i hvem vi er, som uden tvivl vil føre til øget efterspørgsel efter prøveture i klubjollen.

Udførlig link sektion
Et samlet bibliotek med alle vores skjulte skatte, der kan hjælpe nye og erfarne sejlere hurtigere til topmærket.

Dedikerede fora
Køb/salg – Trim og hjælp og ikke mindst Træningsaftaler, hvor vi kan aftale hvornår der sejles.

Kalender
Kalendermodulet tillader brugerne at tilkendegive deltagelse for alle årets aktiviteter og relevante stævner. Vi håber at øget synlighed omkring andres deltagelse vil have positiv indflydelse på tidlig planlægning og dermed også stævneaktivitet.

Billedhåndtering
Alle brugere kan nu uploade billede og video til et fælles arkiv.

Feeds og notifikationer
Du bestemmer selv om du ønsker notifikationer fra hhv. indlæg og kommentarer på siden. Siden kan håndtere notifikationer via mail, Facebook og RSS.

Vi har hermed blæst til kamp for en fantastisk 2019 sæson og glæder os til at se jer på startlinjen.

De bedste hilsener,

Bo & Jesper